Valde att ta en jordgubb.
Va längesen jag hämtade ut den, men den långa "arbetstiden" gjorde att jag har dragit ut på det hela.
Det var ett stort minus att de krävs sån planering, man måste vara hemma när de är dags osv.
Gick bra att vispa den innan frysen, sen tyckte ja den va lite hård. Den va i frysen i 3 timmar å 45 minuter.
Sen skulle man ju helst ställa in den i kylen eller frysen ett tag innan man skulle äta den, men då vi gjorde den i våffelstrut (använde sprits, men blev inte alls snyggt...) så ville jag inte ha den så länge i kylen, så den blev rinning på engång. Sonen, fyra år, hann knappt börja innan de rann.
Han fick strössel på sin
Han sa; mmm godaste glassen jag ätit som är hemmabakt!
Jag tyckte däremot inte att den va särskilt god.
Eftersmaken va inte alls god!
Det blev väldigt mycket över då jag bara gjorde två strutar, har svårt att tänka mej att den är god i morgon, men ska få barnbesök då så tänker bjuda på den endå.
Kommer köpa vanilj då jag tror att den är godare.
GÅR INTE LADDA UPP FOTONEN!!