Jag måste säga att den är relativt trevlig =) Smaken är god och det är extra kul att man kan göra mjukglass hemma istället för att åka in till stan. För oss som inte har det i närheten så är det verkligen lyxigt.
Det är lätt att göra. Häll förpackningen i en bunke, vispa i 2min - in i kylskåpet i 3h och poff så får du mjukglass, efter att man har vispat den igen en gång till :p Den smälter lätt så det gäller att äta den snabbt. Ta en voffla till för det är godast. Här har jag en glutenfri/laktosfri voffla som passade jättebra till just denna smak som är jordgubbe. Jag har faktistkt en till smak i kylskåpet som är choklad men jordgubben är inte slut än så jag tänkte käka upp den först.
Jag skall nog testa nästa gång att spritsa glassen så man får det lite fint också. Man äter ju med ögonen. Tänkte steka på karamellbanan och ha i nästa gång också. Det är mumma!
Det enda jag små ogillade med glassen var att om den ligger över natten så blir den ganska hård så när man ska ta den så måste man ena delen ligga framme en stund och sedan vispa den eller så stoppar man den i 10sek i mikron och så är det bara att vispa.
Det står ingen stans om detta så jag hoppades att jag gjorde rätt. Men det är en sak som jag tyckte skulle stå med. Om man inte äter den på en gång så borde det stå hur man gör för att den mjuk efter den vart i kylen över natten.
Jag kommer i alla fall köpa den igen när den tar slut. Så man får det lite lyxigt här på landet utan att åka in till stan. 80kr tur/retur till stan med buss + glasskostnad = en väldigt dyr glass.